ErzincandanHaber.com

Bakan Bayraktar Erzincan’da

GÜNDEM

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da Valiliği ziyaret ederek ilde yürütülen projeler hakkında bilgi aldı. Ziyarette önemli değerlendirmeler yapıldı.

Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Erzincan’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, beraberindeki heyetle birlikte Erzincan Valiliği’ni ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı de katıldı.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette heyeti Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu karşıladı. Bakan Bayraktar, Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından Vali Aydoğdu’dan ilin genel durumu, devam eden yatırımlar ve yürütülen projeler hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Görüşmede, Erzincan’da sürdürülen kamu yatırımları ve enerji alanındaki çalışmalar ele alınırken, ilin kalkınmasına yönelik atılan adımlar da değerlendirildi. Vali Aydoğdu, Bakan Bayraktar’a Erzincan’da hayata geçirilen projelere sağladıkları katkı ve destekler dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Yetkililer, bu tür temasların Erzincan’ın gelişimine önemli katkılar sunduğunu vurguladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.