Yeni Parti Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül bir basın açıklaması yaparak, Yeni Parti İl Binasının tutulduğunu tadilat çalışmalarının ardından önümüzdeki hafta açılışını yapacaklarını bildirdi.
Sarıgül, Yeni Parti’nin hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden can Erzincan’ın tamamını kucaklayacağını belirterek “Yeni Parti hepimizin partisidir. Bütün hemşerilerimi Yeni Parti’ye bekliyorum.” dedi.
Yeni Parti’nin, üretimin merkezi, varlığın merkezi, bereketin merkezi olacağını ifade eden Sarıgül şunları söyledi:
“Yeni parti iktidarında can Erzincan’da sen ben olmayacak hepimiz olacağız”
Yeni Parti Can Erzincan’da varlığı, bereketi artırmak, işsizliği yoksulluğu bitirmek, dertlere derman olmak için açılıyor.
Yeni Parti’de hep birlikte olacağız. El ele kol kola, omuz omuza olacağız.
Yeni Parti, işsizlikten, yoksulluktan, geçim sıkıntısından bunalmış insanların dertlerine derman olmak için kurulan bir partidir.
Yeni Parti, hizmet ve proje siyaseti, iş ve aş siyaseti, eşitlik ve adalet siyaseti, kardeşlik ve barış siyaseti yapacaktır.
Yeni Parti, inançlara saygılı laikliği savunan, ulusal birlikten ayrılmayan, Atatürk milliyetçiliğini savunan partidir. Yeni parti ulusal birliğin adıdır.
“Yeni Parti’nin dili sevgi ve saygı dilidir. Çizgisi vatan ve insan sevgisidir.
Yeni Parti sağduyunun sesi, uzlaşmanın adresidir.
Yeni Parti, Can Erzincan’ın bitmeyen yatırımlarını bitirecek, Sivas’ta kalan hızlı treni Can Erzincan’a getirecek, Kızıldağ, Sakaltutan, Ahmediye Tünellerini yapacak olan partidir. Can Erzincan yeni parti iktidarıyla coşacak ve mutlu olacaktır.
Yeni Parti iktidarıyla, ülkemize varlık, bolluk, bereket gelecek, Türkiye’nin yüzü gülecektir. Türkiye, geniş bir nefes alacak, rahata kavuşacaktır.