Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Toplantıda yeni dönemin planlamaları ele alındı.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yeni eğitim dönemine ilişkin planlamalar ve akademik çalışmalar ele alındı.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde (EBYÜ) 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı öncesinde akademik ve idari süreçlerin değerlendirildiği Akademik Genel Kurul Toplantısı düzenlendi.
Rektör Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, üniversitenin eğitim-öğretim faaliyetleri ile akademik çalışmalarının mevcut durumu masaya yatırıldı. Yeni eğitim döneminde yürütülecek çalışmalar ve kurumsal hedefler doğrultusunda izlenecek yol haritası üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Meryem Özturan Sağırlı ve Prof. Dr. Erhan Zeytun’un yanı sıra Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Kayalar ile akademik ve idari personel de yer aldı.
Yeni dönemin hazırlıkları değerlendirildi
Akademik Genel Kurul’da üniversitenin eğitim-öğretim süreçlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı. Akademik çalışmaların mevcut durumu ele alınırken, yeni eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilecek faaliyetlere ilişkin planlamalar da görüşüldü.
Toplantıda ayrıca kurumsal hedefler doğrultusunda yapılması planlanan çalışmalar konusunda akademik ve idari personelin görüşleri değerlendirildi. Görüş alışverişlerinin ardından yeni dönemde yürütülecek akademik ve eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin hazırlıkların sürdürülmesi kararlaştırıldı.
