Öğrencilere kayak eğitimi devam ediyor

Erzincan’da ilkokul öğrencilerine yönelik kayak eğitim programı devam ediyor. Eğitimlerde 2 bin 132 İlkokul Öğrencisine Ergan Dağı kayak tesislerinde Uzman kayak eğitmenleri eşliğinde eğitimler veriliyor.

Öğrencilere kayak eğitimi devam ediyor

Erzincan Valiliği himayelerinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Erzincan İl Özel İdaresi ve Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığındaki protokol kapsamında gerçekleştirilen ‘‘OKULUMUZ ERGAN, DERSİMİZ  KAYAK” Projesi kapsamında Erzincan Merkez ilçede 4. sınıf öğrenimine  devam eden 2132 İlkokul Öğrencisinin Ergan Dağı kayak tesislerinde Kayak sporu ile tanışması için planlanan etkinlikler Erzincan  merkez Akşemsettin İlkokulunun katılımıyla devam ediyor.

 Bu kapsamda 24 öğrenci ve 2 öğretmenin refakatinde, Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Uzman kayak eğitmenleri eşliğinde kayakla ilk buluşmalarını yaşadılar. Kayak öğrenen ve kayak takımlarını kullanmayı öğrenen minikler , ikram edilen öğlen yemeğinin ardından halaylar eşliğinde doğanın tadını çıkarıp etkinliklerine devam ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER