ERZİNCAN ÜRETECEK!

CHP Erzincan Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesinde ki firmaları ziyaret etti.

ERZİNCAN ÜRETECEK!

Ziyareti esnasında burada konuşan CHP milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, Benim adım Mustafa Sarıgül, benim hem Türkiye’de hem dünyanın her yerinde bağlantılarım, eşim dostum var. İlişkilerim var. Bu bağlantılarımı Erzincan’daki firmalar için kullanacağım dedi.

Sarıgül konuşmasının devamında: ‘ Erzincan’ın kalkınmasını istiyoruz. Erzincan nasıl kalkınır? Üretim yaparsa kalkınır. Üretim neyle olur? Sanayiyle olur, tarımla olur, hayvancılıkla olur.

Erzincan nasıl kalkınır? Ticaretle ve turizmle kalkınır.

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi yarım kapasitede çalışıyor, bir türlü canlandırılamamış. Burayı canlandıracağız. Erzincan imalat sektöründe öne çıkacak.

Organize Sanayide tekstil firmalarını gördüm. Destek verildiğinde çok iyi noktalara gelecek firmalar var.

Benim adım Mustafa Sarıgül, benim hem Türkiye’de hem dünyanın her yerinde bağlantılarım, eşim dostum var. İlişkilerim var. Bu bağlantılarımı Erzincan’daki firmalar için kullanacağım.

HER GİRİŞİMCİYE VE İŞ ADAMINA YARDIM EDECEĞİM.

Bir iş adamı, bana geldiğinde önüne düşeceğim ve onun işini ben takip edeceğim. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden her girişimciye ve iş adamına yardım edeceğim.

Sayın Kılıçdaroğlu mitingde söyledi. Erzincan’ı demiryoluyla Trabzon Limanına bağlayacağız. Erzincan lojistik merkezi olacak.

Erzincan’ı uluslararası arenada tanıtacak bir fuar alanı yapacağız.

“Ben Erzincanlıyım projesi” ile ilden çıkmış, hemşerilik bağı olan ulusal ve uluslararası güçlü firmalar ve kişileri Erzincan’ımıza getireceğiz.

Üreten, istihdam yaratan bir Erzincan yola çıktı geliyor’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER