banner49

EBYÜ’de Cumhuriyetin 100.Yıl Etkinlikleri Kapsamında Pop Müzik Konseri Verildi

Üniversitenin öğrencilerine yönelik düzenlenen Pop Müzik konseri, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Konserde, öğrencilerin sevdiği popüler şarkılar seslendirildi ve öğrenciler doyasıya eğlendi.

EBYÜ’de Cumhuriyetin 100.Yıl Etkinlikleri Kapsamında Pop Müzik Konseri Verildi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Üniversitenin öğrencilerine yönelik düzenlenen Pop Müzik konseri, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Konserde, öğrencilerin sevdiği popüler şarkılar seslendirildi ve öğrenciler doyasıya eğlendi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi  Yalnızbağ Yerleşkesi alanında gerçekleşen konser, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı, Dr. Öğretim Üyesi Taner Uluçay koordinatörlüğünde düzenlendi. Eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olan pop müzik konserine, Üniversite Rektörü  Prof. Dr. Levent Akın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak ve Genel Sekter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel katılım sağladı.Konserde Rektör Levent, öğrencilerin arasına girerek onlara eşlik etti. Pop müzik dinletisiyle başlayan konser yaklaşık 2 saat sürdü. Cumhuriyetin100. Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konser, İzmir Marşı’nın okunmasıyla sonra erdi.Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları kapsamındaki bu etkinlikte öğrenciler bir araya gelerek eğlenme ve sosyal bağlarını güçlendirme fırsatı buldu. Üniversite yönetimi, öğrencilerin kültürel ve sanatsal etkinliklere katılımlarını teşvik etmeye devam edeceğini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER