Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları İçin Yemek Programı Düzenlendi

Erzincan’da 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarlarına yönelik kutlama programı düzenlendi.

Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları İçin Yemek Programı Düzenlendi

Gerçekleştirilen Programda Erzincan’ın en genç muhtarı Abdurrahim Kesler  ve en yaşlı muhtarı olan Mehmet Köse konuşmasında 19 Ekim’in muhtarlar günü olmasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Son Başbakanımız Binali Yıldırım’a ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya tüm köy ve mahalle muhtarları adına teşekkürlerini ilettiler.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ise Erzincan’da görev yapan köy ve mahalle muhtarlarının Muhtarlar Gününü kutlayarak, devlet ve millet arasında bir köprü vazifesi gören çok uzun yıllardan beri devletin en temel taşlarından biri olan muhtarlık müessesesinin büyük görevler icra ettiğini belirtti.

Son olarak konuşmasını yapan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu is , hepimizin temel bir gayesi var. Erzincan’ın değerlerini yükseltmek ve Erzincan halkına hizmet etmek olduğunu ifade ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ‘  Biz birbirimizle rekabet halinde değiliz. Çünkü sağ gözümüz sol gözümüzle rekabet etmez. Biz birbirimizi tamamlayan unsurlarız. Onun için bir yerde samimiyet olursa , bir yerde birlik beraberlik olursa Allah’ın rahmeti de orada olur. Erzincan’da hep birlikte samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz. Burada mahalle ve köy muhtarlarımızla beraber Erzincan2ın güzelliklerini daha ileriye daha güzel yerlere taşımak için elimizden gelen bütün gayret ce çabayı göstereceğiz. Muhtar demek aynı zamanda mahallesine, köyüne model insan demektir. Davranışlarıyla, kişilikleriyle ,karakteriyle mahallesine , köyüne model olan insan demektir Onun için bütün vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Kutlama programına Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, kamu kurum müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Erzincan’da görev yapan köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2023, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER