PTT Erzincan Şubesi’nden 183’üncü müşteriye ödül

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 183 ’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Erzincan’da 183 ’üncü müşteriye ödül verildi.

PTT Erzincan Şubesi’nden 183’üncü müşteriye ödül

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 183 ’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Erzincan’da 183’üncü  müşteriye ödül verildi. PTT Erzincan Şubesi’nin 183’üncü  müşterisi Kürşat Cahyir oldu.

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 183 ’üncü   kuruluş yıldönümü nedeniyle Erzincan’da 183 ’üncü  müşteriye ödül verildi.  PTT Erzincan Şubesi’nin 183 ’üncü  müşterisi Kürşat Cahyir  oldu. Posta ve Telgraf Teşkilatı 183 ’üncü  kuruluşu nedeniyle Erzincan’da 183 ’üncü   müşteri için Başmüdürlük binası giriş katında ödül töreni düzenlendi. 183 ’üncü olan Kürşat Cahyir’e  PTT’nin anlam ve önemini anlatan Cumhuriyetin  Yüzüncü yıl anısında Flatelik pul albümü, Başmüdür Nihat Işık tarafından verildi.

Kutlamalar kapsamında günün anlam ve önemi konusunda bilgilendirme yapan Erzincan PTT Merkez Başmüdürü Nihat Işık: ‘ Ekim 1840 tarihinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere kurulan PTT AŞ, olarak ülkemizin dört bir yanında, geniş hizmet ağı ile posta, kargo, lojistik, filateli ve e-ticaret gibi birçok sektörde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerini sunmayı sürdürüyor. Erzincan PTT Başmüdürlüğü olarak, ilimiz genelinde 32 adet işyeri, 17 adet PTT Matik ve 173 personelimizle bu alanda vatandaşlarımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle PTT’mizin kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. Bugün 183 yaşında olan PTT ve tüm PTT çalışanları adına 183. müşterimize bir hediye takdimimiz olacaktır’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER