banner49

24 Erzincanspor'da Nilperi İçin Duyarlılık Çağrısı

24Erzincanspor - Ispartaspor maçında alınan biletlerin geliri Nilperi'nin tedaviis için bağışlanacağı 24Erzincanspor yönetimi kararı ile açıklandı.

24 Erzincanspor'da Nilperi İçin Duyarlılık Çağrısı

Anagold 24Erzincanspor'da yönetimi SMA hastası Nilperi için duyarlılık çağrısında bulundu.

Haftasonu oynanacak olan 24Erzincanspor - Ispartaspor maçında alınan biletlerin geliri Nilperi'nin tedaviis için bağışlanacağı 24Erzincanspor yönetimi kararı ile açıklandı.

24Erzincanpsor Kulüp binasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Ömer Akyürek, hafta sonu oynanacak olan maçın gelirini Nilperi'ye bağışlayacaklarını açıkladı.Başkan Akyürek, herkesi desteğe çağırdı.

Konu hakkkında açıklama da bulunan Akyürek: ' bu hafta oynayacağımız Isparta spor müsabakasının tüm gelirini SMA hastası kızımız nilperi bağışlayacağız. Bu konuyla alakalı da şehrimizdeki bütün insanları bu müsabakaya davet ediyoruz .

Oynanacak müsabaka da bilet ücretini henüz belirlemedik, yönetim kurlu üyelerimizle konuşup tekrar paylaşacağız . Fakat rakam ne kadar çok olursa, seyirci ne kadar çok gelirse, kızımıza o kadar çok gelir olur. Biz elde edilen gelirin tamamını Nilperi’ye bağışlayacağız. Bu konuda Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu da destek olacaklarını açıkladı.Nilperi’nin tedavisinde destek olmakta şehir olarak görevimiz. Kampanyayı sadece Erzincan’a değil, tüm şehirlere yaymak gerekiyor. Bizler Nilperi’nin yanında olmak istiyoruz. Bütün Erzincan’ı bu müsabakaya davet ediyoruz. Kızımıza destek olalım, hep birlikte olalım” diye konuştu.

Ardından konuşmasını yapan 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan;“Nilperi’ye destek olmak amaçlı Isparta maçında tüm Erzincanlıları maça davet ediyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. İnşallah bu maç galip gelip, maçı Nilperi ve ailesine hediye edeceğiz” dedi.

Erzincanspor takımında forma giyen oyuncular da Nilperi’ye destek çağrısında bulundular. Erzincanspor takım kaptanı Gencer Cansev, maçın önemine dikkat çekerek, “Pazar günü oynayacağımız maç bir önem daha kazandı bizim için. Hem lig sıralaması hem de Nilperi kardeşimiz için çok özel ve anlamlı bir maç olacak. Bu sebeple, bütün halkımızı hafta sonu maça bekliyoruz.” dedi

24Erzincanspor  yönetimi, Nilperi için imzalı forma kampanyası başlatacaklarını da açıkladı. Oyuncuların imzasını taşıyan forma, açık artırmada satılarak geliri Nilperi’ye bağışlanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER