banner49

'Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı' Yapıldı

Erzincan İli Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı kentte bulunan tüm kamu ve kuruluşlarının yetkililerinin katılımıyla yapıldı.

'Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı' Yapıldı

Erzincan'da bağımlılık ile mücadele il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı.

Erzincan İli Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı kentte bulunan tüm kamu ve kuruluşlarının yetkililerinin katılımı ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Toplantı Salonu’nda, Vali Yardımcısı Yusuf İzci başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı süreci 2023 yılı içerisindeki bağımlılık çalışmalarının değerlendirilmesi ile başlamış olup; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün bağımlılıkla mücadele kapsamında yapmış oldukları çalışmaların sunumu ile devam etti.

Vali Yardımcısı Yusuf İzci tarafından toplantı sonunda yapılan değerlendirmede; Erzincan'da ki  tütün ve madde kullanımı konusunda yapılacak farkındalık çalışmaları ve önleyici tedbirlerin uygulanmasına dikkat çekildi. Ayrıca Erzincan'da ki  işletmelerin dumansız hava sahası denetim sistemi kapsamında vatandaşlara hizmet sunmasının gerekliliği vurgulandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER