Yüksel Çakır AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Erzincan Belediyesi eski Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti’den Erzincan Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Yüksel Çakır AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti  il binasında düzenlediği basın açıklamasında Çakır, ‘ belediye başkalarımızın yapmış oldukları güzel hizmet ve çalışmaları kaldığı yerden daha da ileriye taşımak için aday adayıyım’ dedi.
 

AK Parti İl binasında partililerinde katıldığı toplantıda basın mensuplarına açıklamada bulunan Çakır şunları kaydetti: ‘ bundan dokuz yıl önce 2014 seçimleri sonrasında sizlere bana vermiş olduğunuz destek ve duymuş olduğunuz güven için teşekkür etmiş belediye başkanlığı görevini yine sizlerin oyları ile seçilmiş olan Cemalettin Başsoy beyefendi ve ekibine devretmiştim. Hayatıma kaldığım yerden yine sizlerin arasında Can Erzincan’ımızda devam ederek acılarımı da mutluluklarımı da tıpkı sizlerin acıları ve mutluluklarını hep beraber yaşadık. Günler, aylar yıllar geçtikçe resmi bir görevim olsa da, olmasa da beni hep bağrınıza bastınız. Bunda şahsım, ekibim ve beni bugünlere getiren büyüklerim ve ailem adına, bana bu fırsatı veren genel başkanımıza cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ve Erzincan’ımızın medarı iftarı kıymetli  büyüğümüz son başbakanımız Sayın Binali Yıldırım beyefendi adına büyük bir onur ve gurur duydum. Bu ilgi ve alaka zamanla bir vazifeye sorumluluğa ve bunun getirdiği his ve duygulara dönüştü. Şehrim ve hemşehrilerimin lehine olan herşeye destek verirken, ülkem ve milletim adına olan her meselenin bir tarafında oldum. 14 Mayıs, 28 Mayıs seçimlerin de bu his ve duygu ile aylarca Erzincan' ımızın her karış toprağını dolaşıp, yaşlısından gencine, kadınından erkeğine, işçisinden memuruna, esnafından tüccarına toplumun tüm kesimleriyle el ele, yüz yüze, gönül gönüle biraya geldik. Bu karşılıklı duygular sonrasında şahsım ve arkadaşlarımı yaklaşmakta olan mahalli idareler seçimlerinde oluşmuş olan sıcak, yoğun ilgi ve alakaya karşılık vermeye ve sürecin içerisinde olmaya mecbur bıraktı. Bizlerin dışında bir gönül hareketine dönüşen bu ilgi ve alakayı karşılıksız bırakmamak, şahsımın nezdinde oluşan davete kulak vererek bugüne kadar bütün belediye başkalarımızın yapmış oldukları güzel hizmet ve çalışmaları kaldığı yerden daha da ileriye taşımak, oluşmuş teveccüh ve güveni geçmişte olduğu gibi,  Erzincan Belediyesi ailesi, bütün kurum ve kuruluşlarımız ve halkımızla  birlikte  Erzincan’ımıza  seferber etmek için yeniden sahalara çıkıyoruz.

Bu süreçte Erzincan’a hizmet etmek için aday adayı olan veya buna talip olan bütün arkadaşlarımızı canını gönülden tebrik ediyorum. Bu hizmet yolculuğunda her birine başarılar diliyorum bunu hep beraber başaracağımıza inanıyorum dün olduğu gibi bugün olduğu gibi yarın yine yeniden hep birlikte başaracağız’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER