Yeni Bir Dünya Rekoruna İmza Attılar

Erzincan’da gerçekleştirilen bir iş yerinin açılışında 3 metre 57 cm’lik makas kullanılarak yeni bir dünya rekoruna imza atıldı.

Yeni Bir Dünya Rekoruna İmza Attılar

 Erzincan’da açılışı yapılan bir işyerinde 3 metre 57 cm’lik makas kullanılarak yeni bir dünya rekoruna imza atıldı. Birçok ünlü markayı bir arada bulunduran Ramazan Demir’in işletme sahibi olduğu mağaza açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen açılış programına CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Erzincan eski milletvekili Sebahattin Karakelle, CHP Erzincan İl Başkanı Zeynep Erdoğan Sarıca, MHP Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atmet Tanoğlu, bazı kurum müdürleri, STK temsilcileri, iş dünyası  temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta yapılan konuşmalarda yeni iş yerinin Erzincan’a hayırlı olması dileklerinde bulunarak İl Müftüsü Muharrem Gül’ün yaptığı duanın ardından 3 metre 57 cm’lik dev makas ile açılış yapıldı. Program davetlilere ikram ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER