Yeni Doçentlere Rektör Levent’ten Hayırlı Olsun Ziyareti

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, üniversitede doçentlik ünvanını almaya hak kazanan yeni doçentleri ziyaret etti.

Yeni Doçentlere Rektör Levent’ten Hayırlı Olsun Ziyareti

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, üniversitenin  Eczacılık Fakültesinde Farmasötik Botanik Anabilim dalında doçentlik ünvanını almaya hak kazanan Doç. Dr.Serap Sunar ve Farmasötik Kimya Anabilim dalında doçentlik ünvanını almaya hak kazanan Doç.Dr. İrem Bozbey Merde’ye Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci ve Prof. Dr. Çağrı Çırak ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Akın Levent, akademisyenlerin bu değerli başarılarını kutlayarak Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nin  bilimsel ve akademik ilerleyişine katkı sağlayan öğretim üyelerini  tebrik etti. Yeni doçentlik ünvanını elde eden akademisyenler de Rektör Prof. Dr. Akın Levent gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak üniversitenin eczacılık alanındaki bilimsel faaliyetlerini daha ileriye taşıyacaklarını bunun için azimle çalışacaklarını ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER