3200 Metrede Huzur Molası

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Ergan Dağı’nın 3200 metrelik zirvesinde semaverde çay ve yöresel pekmezli yufka eşliğinde doğayla iç içe huzur dolu anlar yaşadı.

3200 Metrede Huzur Molası

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, kentin gözde turizm noktalarından biri olan Ergan Dağı’nda 3200 metre rakımda doğayla baş başa huzurlu bir mola verdi. Zirvede semaverde demlenen çay ve Erzincan’ın kendine özgü pekmezli yufkası eşliğinde keyifli anlar yaşayan Vali Aydoğdu, bölgenin sunduğu eşsiz güzellikleri vatandaşlarla paylaştı.

Ergan Dağı'nın serin rüzgarı, sessizliği ve berrak havası eşliğinde gerçekleştirilen bu ziyaret, sadece bir çay molası değil; aynı zamanda doğayla yeniden bağ kurmanın, iç huzuru bulmanın da simgesi oldu.

Vali Aydoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bazen insanın ihtiyacı ne kalabalık ne de gürültü… Bir yudum çay, bir lokma tatlı ve kalbine dokunan bir manzara yeter,” ifadelerine yer verdi.

Ergan Dağı’nın sadece kış sporlarıyla değil, yılın her döneminde sunduğu doğal ve ruhsal güzelliklerle de dikkat çektiğini belirten Vali Aydoğdu, bölge halkını ve doğa tutkunlarını bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER