banner49

325 öğrenci ve öğretmene bilgilendirme yapıldı

Erzincan’da polis ekipleri tarafından, Kemah ilçesinde bulunan okullarda Kişisel/Genel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri, Çocuk Polisinin Görevleri, Siber Güvenlik ve Dolandırıcılık” konularında öğrenci ve öğretmenlere eğitimler verildi.

325 öğrenci ve öğretmene bilgilendirme yapıldı

2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi faaliyetleri kapsamında İl Merkezi Polis sorumluluk bölgesinde bulunan; “Kişisel/Genel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri, Çocuk Polisinin Görevleri, Siber Güvenlik ve Dolandırıcılık” konularında Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde bilgilendirmeler devam ediyor. Planlanan eğitim ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü katılımıyla; Kemah ilçesinde öğrenim gören ilkokul, ortaokul ve Lise öğrencisi toplam 325 öğrenci ve öğretmene bilgilendirme yapıldı.

Gerçekleşen ziyaretlerde;İl Emniyet Müdürü  Kenan Kurt'un öğrenci velilerine hitaben yazılmış mektubu ve 325 adet İl Emniyet Müdürlüğü  Resmi Sosyal Medya Hesapları Tanıtım broşürü dağıtıldı.

 İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda; 'çocuklarımızı her türlü suçtan uzak tutmak ve korumak, eğitim ve öğretim hayatlarını daha güvenli bir ortamda sürdürmelerini sağlamak için görevimizin başındayız' ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER