banner49

Bin 700 proje görüşüldü

Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsününde katılım sağladığı 2024 Yılı Proje Değerlendirme Grup Toplantıları (PDG) gerçekleştirildi. 2 bin 500 katılımcının bulunduğu toplantılarda bin 700 proje görüşüldü.

Bin 700 proje görüşüldü

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü’ne (TAGEM) bağlı Araştırma Enstitülerinin; yeni teklif, yürütülmekte olan ve sonuçlanan projelerin görüşüldüğü "Tarımsal Araştırma Mastır Planı" hedefleri doğrultusunda, 2024 Yılı Proje Değerlendirme Grup Toplantıları (PDG) gerçekleştirildi. Toplamda 6 hafta süren PDG toplantıları tamamlandı.

Genel Müdürlüğe bağlı Araştırma Enstitülerinin teknik personeli, Üniversite öğretim görevlileri, özel sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşları temsilcilerinden oluşan yaklaşık 2 bin 500 katılımcının bulunduğu toplantılarda bin 700 proje görüşüldü.

Enstitü Teknik Personeli; Bağcılık, Sebze ve Süs Bitkileri, Meyvecilik ve Organik Tarım, Biyoçeşitlilik ve Genetik Kaynaklar, Bitki Zararlıları, Yemeklik Tane Baklagiller, Bitki Hastalıkları, Toprak Yönetimi ve Bitki Besleme ile Tıbbi Aromatik Bitkiler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER