Erzincan'da seçim güvenliği eğitimi verildi

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü personeline ‘Seçim Güvenliği Eğitimi’ verildi.

Erzincan'da seçim güvenliği eğitimi verildi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü’nce 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi, kanun dışı eylemlerin önlenmesi amacıyla personele seçim güvenliği eğitimi verildi.

Yaklaşan Seçimler münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü personeline ‘Seçim Güvenliği Eğitimi’  verildi. Gerçekleştirilen eğitimlerde seçimlerde yapılması ve alınması gereken önlemler anlatılıyor. İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Birim Amirleri, İlçe Emniyet Müdürleri/Amirleri ve Polis Memurları olmak üzere toplam bin 458 personele seçim güvenliği ve seçim mevzuatına ilişkin konularda ‘Seçim Güvenliği Eğitimi’ verildi.31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili tüm personelin seçim öncesi, seçim günü ve sonrası aktif olarak görev alacağı dikkate alınarak, emniyet tedbirlerinin hassasiyetle yürütülmesi, seçimlerin kentte  huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi amacıyla eğitim verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER