Erzincan’da 100 öğrenciye giyecek yardımı

Cumhuriyetin 100. Yılında 100 öğrenciye giydirilecek bot, mont ve el emeği göz nuruyla yapılan atkı ve berelerin dağıtımı yapıldı.

Erzincan’da 100 öğrenciye giyecek yardımı

İzmir’de bulunan Can Erzincan’lılar Derneği ve Hollanda’da bulanan Can Erzincan’lılar Vakfı tarafından  “Çocuklar Üşümesin, Bir Küçük Tebessüm”  kampanyası kapsamında öğrencilere bot, mont ve atkı yardımında bulundular.

 “Çocuklar Üşümesin, Bir Küçük Tebessüm”  kampanyası kapsamında bu yıl altıncısı düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılında 100 öğrenciye giydirilecek  bot, mont ve el emeği göz nuruyla yapılan atkı ve berelerin dağıtımı yapıldı. Erzincan Merkez’de bulanan Beşsaray Köyü İlköğretim Okulu, Barış Mahallesinde bulunan İlköğretim okulu, Çayırlı 29 Ekim ilkokulu ve Tercan/Çadırkaya Şehit Jandarma Binbaşı Ümit Çelik Ortaokulunda bulunan  öğrencilere dağıtımı gerçekleştirildi.

Yapılan yardım hakkında konuşan Erzincanlı gönüllü Gülay Sarıçemen: ‘ Bu soğuk kış günlerinde sıcacık yürekleriyle binlerce kilometre uzaklardaki küçücük bedenleri ısıtmak için seferber olan gurbetçilerimizin emekleri çok kıymetli. Bu duyarlı davranışlarından dolayı İzmir’de bulunan Can Erzincan’lılar Derneği  Başkanı Hanifi Baki Beyefendi ve dernek yönetimine,  Hollanda’da bulanan Can Erzincan’lılar Vakfı başkanı Murat Kurt Beyefendiye ve vakıf yönetimine, gurbette  bulunan ama yüreği hep Erzincan için çarpan gurbetçilerimize,   ayrıca el emeği göz nuruyla, sevgiyle,  sabırla ilmek ilmek emek verilerek örülen atkılar ve bereler için emekli öğretmen Candan Özer ve beraberindeki ekibine sonsuz teşekkürler.  İyi ki varsınız. İyilik iyidir ‘ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER