banner49

Vali Mehmet Makas’tan, Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Erzincan Valisi Mehmet Makas, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kapsamında Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek günlerini kutladı.

Vali Mehmet Makas’tan, Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Gerçekleştirilen ziyarette Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları ile görüşen Erzincan Valisi Mehmet Makas, basın mensuplarının istek ve sorunlarını dinledi.

Yapılan görüşmede; tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli yeri olduğuna işaret eden Vali Makas, görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin arttığı günümüzde, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi açısından basın mensuplarının üzerine düşen sorumluluğun her zamankinden daha fazla olduğunu kaydetti. İlkeli ve objektif bir anlayışla çalışan basın mensuplarına teşekkürlerini ileten Vali Makas, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER