banner49

ÇAKIR “DUVARDA ASILI RESMİMİZ OLACAĞINA GÖNÜLLERDE YAZILI İSMİMİZ OLSUN”

Erzincan bağımsız belediye başkan adayı Yüksel Çakır, seçim çalışmaları kapsamında İnönü Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

ÇAKIR “DUVARDA ASILI RESMİMİZ OLACAĞINA GÖNÜLLERDE YAZILI İSMİMİZ OLSUN”

Esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarına devam eden bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için destek istiyor.

Burada bir konuşma yapan bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır; Şehrimiz için ve ülkemizdeki bütün şehirler için 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirecek olan seçimlerin beraberinde hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. 

Seçimler şehirle şehirdeki belediyecilik hizmetleri ile ve bu hizmetlerin dünüyle bugünü arasında muhasebe yapmaya fırsat verir. İşte biz bu fırsatın oluşmasından dolayı büyük bir memnuniyet içerisindeyiz.

 Sizlerin derdi ile geçmişte olduğu gibi dertlenmeyen sizlerin sıkıntılarını yüreğinde hissetmeyen bir yönetim anlayışıyla Erzincan 5 yıl karşı karşıya bırakılmıştır. Yapacak çok işimiz var demekle yazmakla olmaz bu işler. Bu fırsat size ya verilir ya verilmez. Siz 5 yılda bu hizmetleri yapmadıysanız bu görev bize verilirse biz seve seve hayata geçirip Erzincan halkıyla bu hizmetleri buluşturacağız inşallah.

“SİZİN YAPMADIKLARINIZI BİZ YAPACAĞIZ”

Halkla buluşuyoruz sizin bir saatte gezdiğiniz iş merkezlerini, pazarları, meydanları, biz bir günde geziyoruz. sizin 5 yıldır dinlemediğiniz vatandaşları biz onlarla hem hal olarak dinleye dinleye dolaşıyoruz. Sizin yapamadıklarınızı yapamadıklarınızı biz göreve geldiğimizde arkadaşlarımızla birlikte yapacağız inşallah.

“HALK EKMEĞİ VE HALK ET OLACAK”

Şimdi şehirde en çok konuşulan konulardan birisi benzer vilayetlerde olduğu halde neden biz halk ekmeye ulaşamıyoruz. inşallah görev bize verildiğinde bu adımı atacak halk ekmeğe ulaşmalarını sağlayacağız inşallah. Yine et süt kurumundaki tablo ortada içler acısı bir durum. insanlar et alabilmek için uzun süre beklemek zorunda kalıyorlar. Erzincan Belediyesi'nin organizasyonu ile kasaplarla birlikte tıpkı et süt kurumunda olduğu gibi kasaplarının reyonundan halk et olarak sizlere sunulacak inşallah. Diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER