CHP Erzincan Seçim Ofisi Açılışı Gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan şubesinin seçim çalışmalarını yürüteceği ofisin açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.

CHP Erzincan Seçim Ofisi Açılışı Gerçekleşti


31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Erzincan’da adayların seçim maratonu devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Özge Vataner Özege seçim kampanyası kapsamında halk çalışmalarını yürüteceği ilk CHP Seçim Ofisini partililer ve vatandaşların katılımıyla açılışını gerçekleştirdi. Merkez Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan Uzun Çarşı’da açılışı yapılan CHP Seçim Ofisine Erzincan Belediye Başkan Adayı Özge Vataner Özegenin  yanı sıra İlçeler ve beldeler Belediye Başkan Adayları da katılım sağladı. Açılış programında ilk olarak bir konuşma gerçekleştiren CHP Erzincan İl Başkan Yardımcısı Yalçın Tanrıverdi  şu ifadelere yer verdi; “31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Erzincan’da mevcut Belediye Başkan Adayımız İnşaat Mühendisi Özge Vataner Özege ve beldelerde 3 belde ve bütün ilçelerde adaylarımızla 31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm hazırlıklarımızla ve kadromuzla biz seçime hazırız. 15-20 gündür sahada çok aktif bir şekilde çalışmaktayız. Bugün seçim büromuzun birincisini Uzun Çarşı’da açmak için bugün buradayız. Hepiniz tekrar hoş geldiniz. 31 Mart'ta yapılacak seçimlerin Erzincan’ımıza, Türkiye’mize ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum.”
Ardından bir konuşma gerçekleştiren CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Özge Vataner Özege şu ifadeleri kullandı; “Dostlarım, ailem, arkadaşlarım öyle böyle yolumuzun kesiştiği güzel insanlar hepinizi burada gördüğüm için çok mutluyum. Bana verilen bu kutsal görevi ben sizin adınıza gerçekten büyük bir sorumluluk duygusuyla başarmak için tüm gayretimle her yerde, her alanda sizi temsilen çalışıyorum. Hep birlikte başaracağız. Bu birinci seçim büromuz. Umarız ikincisini de yakında açacağız. Ama hep söylüyoruz: Tabii ki en iyi makam halkımızın gönlüdür, yüreğidir. Hepinizi çok seviyorum. Çok teşekkür ediyorum.”
Protokol konuşmaları ardından seçim ofisinin açılışına geçildi. Kurdele kesilerek açılan CHP Erzincan Seçim Ofisinin hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER