Cumhur İttifakı Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhur İttifakı'nın adayı olan ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, beraberindeki AK Parti ve MHP'lilerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhur İttifakı Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

2024 Mahalli İdareler Seçimine MHP listesinde Erzincan Belediye Başkan Adayı olan ve AK Parti'nin de desteklediği Belediye Başkanı Bekir Aksun ve parti teşkilatları ile birlikte Ordu Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aksun, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Talep ve önerileri de dinleyen Başkan Aksun, ilgi ve alakalarından dolayı esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Bekir Aksun esnaf ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada; 'Cumhur İttifakı olarak, AK Parti Milletvekilimiz Süleyman Karaman, MHP İl Başkanımız Bilgehan Çağrı Özarslan, AK Parti İl Başkanımız Çetin Özyurt, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partimizin İl ve İlçe yöneticileri, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Meclis Üyesi Adaylarımızın kıymetli katılımları ile Esnaflarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz.Birliğin Gücüyle bu kadim şehrimiz için çok daha güzel çalışmaların altına imza atacağız' diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER