banner49

ERZİNCAN'I GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır’ı Mengüceli mahallesinde 31 Mart 2024 yerel seçimler için destek isteyerek belediyenin yönetim anlayışının değişmesi gerektiğini ifade etti.

ERZİNCAN'I GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Mengüceli mahallesinde Yoğun bir ilgiyle karşılanan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Nereye gitsek meydanlar doluyor taşıyor insanların umutları ve heyecanları gün geçtikçe artıyor. Sizlerin bu gösterdiği yoğun ilgi alakadan dolayı Hepinize teşekkür ediyorum.

Erzincan kayıp yıllarını telafi edecek ve bu açığı kapatarak geleceğe doğru yürüyerek değil koşarak ilerleyecek inşallah. Kıymetli hemşerilerim bizler sizlerin göstermiş olduğu ilgiye layık olmak için çok çalışıyoruz şu anda buradan başka bir programa geçeceğiz her programımızda mutlaka edindiğimiz izlenimler var bu izlenimler bizim ilham kaynağımız onlardan yola çıkarak şehri daha ileriye nasıl gösterebileceğimizi insanlarımızın beklentilerine nasıl cevap verebileceğimizin notlarını alıp dersimizi çalışıyoruz.

Biz 20 Şubat'ta mı müracaat ettik adaylık başvurusunun son günü o güne kadar Erzincan'da Belediye başkanlığı ile ilgili seçim ortamı oluşmadı. Bazı işlerin yapılması için soruyorum size biri bağımsız aday olması için çıkması mı gerekiyordu. İnsanları dikkate almayacak ifade ile daha yapacak çok işimiz var diyorlar. Sizin yapacak işleri de 31 Mart’tan sonra biz yapacağız inşallah. Siz 4 yıl bu şehre çivi çakmadınız bu süreç içerisinde Erzincan'a yapılmış yarım kalan yatırımları bile çürümeye terk ettiniz ne zaman baktınız iş ciddiye biniyor millet yavaş yavaş bu eksiklikleri konuşuyor son gün aklınız başınıza geldi. Esentepe’yi ihale yaparak kimsenin rahatlıkla gidip oturamayacağı işletmecilik anlayışıyla hemşerilerimizle Esentepe sosyal tesislerinin arasına duvar ördünüz. 31 Martta bu millet sandıkta dersinizi size verecek. Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER