‘Can Erzincan Öğrenci Kulübü Öğrencileri’ nden Şapka Çıkartılacak Destek

Can Erzincan Öğrenci Kulübü öğrencileri, 24Erzincanspor’a , Fethiye spor maçı öncesi dörtyol da şapka dağıtarak destek oldu.

‘Can Erzincan Öğrenci Kulübü Öğrencileri’ nden  Şapka Çıkartılacak Destek

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden 24Erzincanspor, ligin son hafta maçında sahasında Fethiyespor ile karşılaşacak. Maç öncesi Cumhuriyet Meydanı Dörtyol’da bir araya gelen Can Erzincan Öğrenci Kulübü öğrencileri, kırmızı siyahlı ekibe destek olmak için vatandaşlara şapka dağıtarak onları maça davet etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde eğitim gören Can Erzincan Öğrenci Kulübü öğrencileri, 24Erzincanspor’un son maçında taraftar desteğini sağlamak için dörtyol meydanda üzerinde 24 Can 2024 yazılı şapka dağıttı.Konu hakkında açıklamada bulunan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Cemalettin Budak, yeni bir öğrenci kulübü olduğunu ifade ederek konuşmasında şunları kaydetti: ‘ Can Erzincan Öğrenci Kulübü Akademik Danışman olarak göreve başladık. Kulübümüz yeni olmasına rağmen ekip sayımız çok fazla. Bugünde Can Erzincan Öğrenci kulübü olarak Erzincanspor’umuzun maçına giderek Erzincansporumuza destek olacağız. Erzincanspor’umuzun Playf –off a gitmeden önce ki son maçında takımımızı destekleyerek onların bu başarısında bizlerde yer almak istiyoruz’ dedi.

Ardından Can Erzincan Öğrenci Kulübü öğrencileri, maçın oynanacağı 13 Şubat Şehir Stadyumu’na giderek 24Erzincanspor’a destek oldular.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2024, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER