banner49

Başkan Aksun, yerel seçimde desteklerini istedi

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 'Mahallelerimizde vatandaşlarımız ile hasbihal ederek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde desteklerini istedik' dedi.

Başkan Aksun, yerel seçimde desteklerini istedi

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Ergenekon Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Fatih Mahallesi, Geçit Yerleşkesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart tarihinde yapılacak seçimler için çalışmalarına başlayan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve beraberindeki partililerle , mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Erzincan Beleidye Başkanı Bekir Aksun, yaklaşan yerel seçimlerin  Erzincan'a ve ülkemize hayırlar getirmesini, birlik ,beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. Yapılan ziayretlerde konuşan Başkan Aksun şunları kaydetti: ' Vatandaş Odaklı Belediyecik anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. MHP İl Başkanımız Bilgehan Çağrı Özarslan ve Merkez İlçe Başkanımız  Mustafa Erdem Çakırbay ile birlikte hemşehrilerimize ziyarette bulunarak, çalışmalarımızı anlatıp, görüş ve önerilerini dinledik. Sokak ve Mahallelerimizi karış karış gezerek, Hemşehrilerimize çalışmalarımızı anlatıyor, onlarında istek ve önerilerini dinliyoruz. Mahalle sakinlerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER