banner49

Çiftçiler Proje Hakkında Bilgilendiriliyor

Erzincan’da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında bilgilendirmeler devam ediyor.

Çiftçiler Proje Hakkında   Bilgilendiriliyor

‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’  Projesi ile ilgili ilçelerde ve beldelerde  Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik personelleri tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Erzincan’da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında bilgilendirmeler devam ediyor. Erzincan genelinde koyun yetiştiriciliğinin yerli ve yerel ırklarla geliştirilmesi, küçükbaş hayvan varlığının artırılması, bölgesel üstünlüklerin ekonomik güce dönüştürülmesi ve bölgesel kaynaklarla bölgesel kalkınma elde edilmesi hedefleniyor.Projenin amacı, küçükbaş aile işletmelerinin kapasitelerinin artırarak sürdürülebilir ve ekonomik işletmeler oluşturmak. yetiştiricilerin tarım ve orman bakanlığının vermiş olduğu desteklerinden azami şekilde faydalanmasını sağlamak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER