banner49

EBYÜ 2025-2029 Stratejik Planı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 2025-2029 (beş) yıllık strateji planı hazırlığı için istişare toplantısı yapıldı.

EBYÜ 2025-2029 Stratejik Planı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Rektörlük Toplantısı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, üniversitenin yöneticileri ve akademisyenlerinden oluşan Stratejik Planlama Ekibi katıldı.

Toplantıda üniversitenin geleceğine yönelik stratejik adımların belirlenmesi ve planlaması üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Planlama sürecinde katılımcıların fikirleri ve önerileri dikkate alınarak ortak bir strateji belirlenmesi hedeflendi.

Toplantıda Rektör levent, kurumsal başarıya giden yola açılan ilk kapı ve doğru iliklenmeyi bekleyen ilk düğme şüphesiz ki sağlam zeminler üzerine inşa edilmiş, gerçekleştirilebilir ve ölçülebilir bir stratejik planlamadır. Eksen ve zemin merkezli düşünüldüğünde gerek kalite güvence sistemiyle, gerek çağın akreditasyonuyla şeffaf ve hesap verebilir bir stratejik planın başarıya ulaşması kaçınılmazdır. Bu noktada özülkümüzün de gerçekleşeceğine olan inancım tamdır. EBYÜ 2025-2029 Stratejik Planının hazırlanma aşamasında Stratejik Planlama Ekibi başta olmak üzere katkı sağlayan akademik ve idari çalışanlarımıza, Erzincan sanayisine ve halkına, öğrencilerimize ve tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum“ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER