banner49

Enerji verimliliği ile israfının önlenmesi için toplantı yapıldı

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından enerji verimliliği ile ilgili konularda farkındalık oluşturmak için öğretmen ve öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

Enerji verimliliği ile israfının  önlenmesi için toplantı yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda enerji verimliliği ile ilgili konularda farkındalık oluşturuluyor. Enerji verimliliği ile israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması için yapılan toplantıda öğrenciler ve öğretmenler bilgilendirildi. Enerji kültürü oluşturulabilmesi ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla, her yıl Ocak ayının ikinci haftası, "Enerji Verimliliği Haftası" olarak kutlanıyor.

Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü  Enerji Yöneticisi Ahmet Gökçe tarafından Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Milli Egemenlik Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve Refahiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okullarında enerji verimliliği ile ilgili konularda farkındalık oluşturmak için öğretmen ve öğrencilere bilgilendirme toplantıları yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER