banner49

Vali Hamza Aydoğdu, Bu şehir için herkes çalışıyor

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, ‘Türkiye genelinde güvenlik, asayiş anlamında olumlu anlamda ilk sıralardayız. Huzurun başkenti olması için bu şehir için herkes çalışıyor’ dedi.

Vali Hamza Aydoğdu, Bu şehir için herkes çalışıyor

 Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensupları ile bir araya geldi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, ‘Türkiye genelinde güvenlik, asayiş anlamında olumlu anlamda ilk sıralardayız. Huzurun başkenti olması için bu şehir için herkes çalışıyor’ dedi.

Gerçekleştirilen toplantıya vali yardımcıları, kurum müdürleri, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya ve Erzincan'da görev yapan yerel, ulusal medya temsilcileri katıldı. Basın mensupları ile tek tek tanışan ve katılımlarından dolayı teşekkür eden Vali Aydoğdu, "Hepimiz bir olacağız, birlik olacağız, elimizi taşın altına koyacağız ve işimize odaklanacağız." dedi.
Konuşmasının devamında, her zaman ve her yerde basın mensuplarının yanında olduğunu belirten Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Türkiye'de Erzincan gibi potansiyeli olan çok az şehir var. Biz bu potansiyeli daha da yukarılara taşımak ve en iyi şekilde kullanmak için çalışmalar yürütüyoruz. Erzincan'ın marka değerini hep birlikte en üst noktalara taşıyacağız.2024 yılında Erzincan yılı için neler yapılması gerektiğini size kamuoyuna duyuracağız. Bu yönde çok güzel çalışmalarımız var. Toplumun her kesimiyle ilgili güzel çalışmalar yapacağız. 13 Şubat tarihinde Erzincan’ın kurtuluş yıl dönümünde Erzincan’a değer katanlar diye tören yapacağız. Erzincan sakin, huzurlu insanı dinlendiren bir şehir. Bu şehirde eğitim, kültür, gençlik projeleri, spor , istihdam , ekonomi yerel basınla bütünleşme, toplumsal katılım, teknoloji ve dijitalleşme gibi bir çok alanda başlıklar oluşturduk  ve bu baslıklarda da elimizden geleni yapıyoruz. Erzincan’ı daha huzurlu ve güvenilir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Türkiye genelinde güvenlik, asayiş anlamında olumlu anlamda ilk sıralardayız. Huzurun başkenti olması için bu şehir için herkes çalışıyor. 2024 yılı Erzincan yılı ilan ettik. Herkes destek olsun. Erzincan’ın adı her yerde duyulsun. Erzincan’da taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Yatırım için gelen herkesi gönülden karşılayacağız. Erzincan’a istihdam olsun. Biz bunu çok önemsiyoruz’ dedi.

Vali Hamza Aydoğdu’nun konuşmasının ardından vali yardımcıları ve kurum müdürleri yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Program, soru cevap ve karşılıklı değerlendirmelerin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER