Erzincan Seracılıkta Bölgenin Lideri Olmaya Hazırlanıyor

Erzincan’da hız kazanan seracılık yatırımlarının geliştirilmesi için çalışmalarını yürüten Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk ve Yönetim Kurulu üyelerine teknik bilgilendirme yaptı.

Erzincan Seracılıkta Bölgenin Lideri Olmaya Hazırlanıyor

Erzincan’da hız kazanan seracılık yatırımlarının geliştirilmesi adına çalışmalar aralıksız sürüyor.

Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, seracılık konusunda toplumun tüm kesimlerini bilgilendirmeye devam ediyor. Erzincan’da hız kazanan seracılık yatırımlarının geliştirilmesi için çalışmalarını yürüten Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk ve Yönetim Kurulu üyelerine teknik bilgilendirme yaptı.Erzincan’da seracılığı bölgede iyi bir noktaya getirmek için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Yürütülen çalışmaların altyapısını hazırlayan Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bu kapsamda bilgilendirme çalışmalarını aralıksız sürdürerek, yatırım yapmaya hazırlanan girişimcilere teknik destek sağlıyor.

Toplantıda konuşan Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin, Erzincan’da başarılı çalışmalara imza atılan seracılık sektöründe önümüzdeki yıllarda hızlı bir gelişme yaşanacağını kaydetti. İl Müdürü Şahin, konuşmasında “Erzincan Valimiz gelişmesi için çok önemli çalışmalar yapmaktayız. İnanıyoruz ki Erzincan seracılık sektöründe önemli bir merkez haline gelecek. Bunun için Erzincan’da toplu seracılık bölgeleri kurmaya hazırlanıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği üyelerini de seracılık sektöründe teknik olarak sunum yapıyoruz. Başta MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine sektöre gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER