Erzincan Valisi, kısıtlamada aç kalan hayvanları elleriyle besledi

Erzincan Valisi, kısıtlamada aç kalan hayvanları elleriyle besledi

Erzincan Valisi, kısıtlamada aç kalan hayvanları elleriyle besledi

Erzincan Valisi Mehmet Makas, , koronavirüs salgını dolayısıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında besin bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını elleriyle besledi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan'da Vefa Sosyal Destek Grubu mensupları ve gönüllülerin, sokak hayvanlarına yönelik başlattıkları çalışmaları yerinde görerek, sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı. Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan günlerde yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanlar için 40 kişilik ekip seferber oldu.

Vefa Sosyal Destek Grubu mensupları ve gönüllülerle birlikte sahipsiz hayvanlara yiyecek bırakan Vali Makas, emeği geçenleri tebrik ederek, bu zorlu süreçten etkilenen sokak hayvanlarının da desteğe ihtiyaçları olduğuna vurgu yaparak, vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Erzincan Valiliği koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında sokak hayvanlarına yiyecek dağıtmak için 4 ekibin çalıştığını ve şu ana kadar yaklaşık 5 ton yiyecek dağıtıldığını belirten Erzincan Valisi Mehmet Makas, ‘Sokaklardaki can dostlarımız için yiyecek dağıtımı sürecek.’ İfadelerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER