Erzincan’da 19 düzensiz göçmen yakalandı

Erzincan’da 19 yabancı uyruklu düzensiz göçmen yakalandı. Gerekli işlemlerin yapılması için İl Göç Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Erzincan’da 19 düzensiz göçmen yakalandı

Erzincan Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü , Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünün koordineli olarak yaptığı çalışmalar da 19 yabancı uyruklu göçmen yakalandı. Yapılan detaylı çalışmaların ardından öncü ve artçı araçlar belirlendi ve durduruldu.

Öncü olduğu değerlendirilen araç Akyazı uygulama noktasında, artçı olarak değerlendirilen araç ise Keteciler Mevkiinde durduruldu.Artçı araçta yapılan kontrollerde herhangi bir kimlik ibraz edemeyen ve ülkemize yasadışı yollardan girdiği tespit edilen 19 yabancı uyruklu düzensiz göçmen yakalanarak, yakalanan düzensiz göçmenler, gerekli işlemleri için İl Göç Müdürlüğüne teslim edildi.Öncü araçta bulunan A.O. isimli şahıs ile artçı araçta bulunan S.K. isimli şahıs şüpheli olarak gözaltına alındı. Şüphelilerden  S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken , A.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER