Erzincan’da uygulanan aşı sayısı 52 bini geçti

Gündeme dair açıklamalar yapan AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, bugüne kadar Erzincan’da 53 bine yakın kişiye aşı uygulaması gerçekleştirildiğini belitti.

Erzincan’da uygulanan aşı sayısı 52 bini geçti

Vatandaşları pandemi tedbirlerine uymaya davet eden Erzincan Milletvekilleri yaptıkları açıklamada: “Koronavirüs vaka sayılarında maalesef ilimizde ve ülke genelinde yüksek oranda artış olduğunu görüyoruz. Tedbirlerimizde ki rehavetin bu sayıları artırdığını biliyoruz. Öncelikle hemşerilerimizden istediğimiz pandemi tedbirlerine uyalım. Bu virüs illetinden kurtulmak için diğer önemli bir çalışma ise aşı çalışmasıdır.

Bu kapsamda ilimizde 31 Mart 2021 saat 13:50 itibariyle 52 bin 304 vatandaşımıza aşı uygulaması gerçekleştirildi. Bu sayı artarak devam ediyor. Erzincan İl Sağlık Müdürlüğümüz bu konuda titiz bir çalışma yürütüyorlar. Bu vesileyle bu sürecin kahramanları sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Herkesin merakla beklediği Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen ve önemli açıklamalara yer veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, pandemi sebebiyle zor günler geçiren esnafımıza Bin 500 TL nakdi destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın kafe ve restoranlar için açıkladığı Bin 500 TL nakdi yardımla ilgili başvuruların bir önceki dönemdeki gibi Ticaret Bakanlığı aracılığıyla yapılması bekliyoruz. Bu konuda detaylar netleşince ayrıca duyurusunu yapacağız. Tüm hemşerilerimizden vatandaşlarımızdan ricamız maske mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Gerekmedikçe dışarıya çıkmayalım” ifadelerini kullandılar.’’ Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER