banner49

Kendilerine Polis Süsü Vererek Gasp Ettiler

Erzincan'da Afganistan uyruklu şahısları, kendilerine polis süsü verip gasp eden 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kendilerine Polis Süsü Vererek Gasp Ettiler

Olay, İnönü Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afganistan uyruklu şahısların evine kendilerini polis olarak tanıtan 3 şüpheli geldi. Afgan uyruklu şahıslar, polis olmadıklarını anladığı şüphelilerden kimliklerini sordu. Ardından aralarında tartışma başladı. Çıkan tartışmanın ardından, yabancı uyruklu şahısları kelepçeleyen ve 8 cep telefonu ile bin liraya yakın paralarını gasp ettikleri öne sürülen zanlılar daha sonra otomobil ile evden ayrıldı.

Gaspa uğrayan şahıslar, durumu polise bildirmesi üzerine Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Kısa sürede titiz bir çalışma yapan polis, E.S. (20) ve A.E (20) kaçtıkları otomobille Nerim Tombul Caddesi'nde, B.S (23) ve şüphelilere yardım ettiği öne sürülen Afganistan uyruklu İ.H ise saklandığı evde gözaltına alındı.

Yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan şüphelilerden E.S. (20), B.S (23) ve A.E (20) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilere yardım ettiği öne sürülen Afganistan uyruklu İ.H ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER