Polis ekipleri yayaları bilgilendirdi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Dörtyol Meydanında, yayaların trafik güvenliği konusunda farkındalıklarının artırılmasına yönelik olarak bilgilendirmeler yapılarak imsakiyelerin dağıtımı yapıldı.

Polis ekipleri yayaları bilgilendirdi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yayaların trafik güvenliği konusunda farkındalıklarının artırılmasına yönelik bilgilendirme yaptı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince Dörtyol Meydanında, yayaların trafik güvenliği konusunda farkındalıklarının artırılmasına yönelik olarak bilgilendirmeler yapılarak imsakiyelerin dağıtımı yapıldı. Trafik ekipleri, vatandaşları bilinçlendirmek için yay yollarında uyarılarda bulundu. Polis şehrin en kalabalık yerlerinde yaya yolunda yayaları bilgilendirdi. Polis yaya yolunda trafik ışığı olmadığı durumlarda yayanın ışığa göre hareket etmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca polis ekipleri, bu kuralları anlatan broşür ve imsakiyeyi vatandaşlarla dağıttı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER