banner49

Turizm Haftasında Erzincan’ın Doğal Güzellikleri ve Yöresel Lezzetleri Tanıtıldı

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Girlevik Şelalesinde Erzincan’ın doğal ve kültürel güzelliklerini yansıtan fotoğraf sergisiyle birlikte yöresel yemeklerin tanıtımı yapıldı.

Turizm Haftasında Erzincan’ın Doğal Güzellikleri ve Yöresel Lezzetleri Tanıtıldı

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve il  protokolünün katılımıyla  birlikte, 15 - 22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Girlevik Şelalesi'nde düzenlenen "Erzincan Fotoğrafları Sergisi" ve "Yöresel Yemek Tanıtımı" programlarına kadtıldılar.

Erzincan’ın tarihi ve doğal güzelliklerine ait fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezen Vali Aydoğdu, daha sonra birbirinden lezzetli yöresel yemeklerin yapıldığı alanları gezerek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Oğuzhan Kılıç ve aşçılardan bilgi aldı.

Vali Hamza Aydoğdu, Erzincan'ın, turizm potansiyeli yüksek bir il olduğunu belirterek, "Coğrafi konumu, doğal güzellikleri, yöresel lezzetleri, tarihî ve kültürel zenginlikleriyle Erzincan, turizm sektörünün en önemli duraklarından biridir. İlimizin turizmde sahip olduğu bu büyük potansiyeli daha da geliştirmek ve ilimizi; ülkemize ve dünyaya tanıtmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER