banner49

Türk ve Azerbaycan Bayrağı Dağıttı

Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Türk ve Azerbaycan Bayrağı Dağıttı

Türk ve Azerbaycan Bayrağı Dağıttı

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından esnaf ve vatandaşa Türk ve Azerbaycan Bayrağı dağıtıldı.

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Erzincan Dörtyol Meydanında, Ordu Caddesinde ve Fevzipaşa Caddesi üzerinde ziyaret ettikleri esnaf ile vatandaşlara Türk ve Azerbaycan Bayrağı hediye etti.

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Kocatürk, Erzincan ve Türkiye olarak Azerbaycan’ın yanında olduklarını ifade etmek amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

Bayrak dağıtımına esnaf ve vatandaşlar ilgi göstererek aldıkları bayrakları işyerlerine astılar.

Esnaf: “Türk Devleti olarak, Türk Milleti olarak bu coğrafyada her daim yer almaya devam edeceğiz. Bu sıkıntılı süreçte Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız. Tek Millet İki Devlet Olarak bu coğrafya her zaman için bizim olacaktır. Bu bayrak kampanyasında da Gönüllü Gençler Derneğine teşekkür ediyoruz. Azerbaycan ve Türk Bayrağını işyerimize asarak Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olacağımızı ifade ediyorum” , “Milli birlik ve beraberliğin gerçekten çok önemli olduğu bu günlerde bizim de kardeşimiz Azerbaycan’ın yanında olduğumuzu herkese göstermek istedik. Biz de burada elimizden geldiğince onlara destek olacağız. Canı gönülden ele ele verip gönül gönüle verip onlarla bu gurur verici davada onların yanında olacağız. Hiç biz zaman için biz tarihte birbirimizden kopmadık, ayrılmadık. Şimdide onlardan kopamadığımızı ayrılmadığımızı ifade edeceğiz. Orada o saflarda omuz omuza çarpışan askerlerimizin bütün Azerbaycan askerlerimizin Allah güçlerini artırsın. Onların davalarına sonuna kadar başarmayı, savaşlarında başarılı gelmeyi, topraklarını Ermenistan’dan tekrar geri almayı nasip etsin”

Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Kocatürk: “Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Azebaycanlı kardeşlerimizin yanında olmak için bugün Erzincan esnafına Türk Bayrağı ve Azerbaycan Bayrağı dağıttık. Bizlerin yanında olan esnafımıza teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER