Validen doğum günü sürprizi!

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas ellerinde pasta ile 14 yaşındaki Down Sendromlu Abdulkerim Gedik’e doğum günü sürprizi yaptı.

Validen doğum günü sürprizi!

Gedik Ailesinin daveti üzerine evlerinde ki doğum günü etkinliğine katılan Erzincan Valisi Mehmet Makas, Abdulkerim’in 14’üncü yaş gününde yanında olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Erzincan Valiliği ve Erzincan Gönüllü Gençler Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü “Dilek Aracı Projesi” kapsamında hazırlanan sürpriz doğum günü programında, Erzincan Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, ellerinde pasta ile Down Sendromlu Abdulkerim Gedik’e sürpriz yaptılar. Şaşkınlığını gizleyemeyen Abdulkerim Gedik’e daha sonra hediyelerini takdim eden Vali Makas, karşılığında kucak dolusu samimi bir sarılma ile karşılaştı.

Bugün “Dilek Aracı Projesi”nin ilk etkinliğini gerçekleştirdiklerini belirten Vali Makas, bundan sonra; engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin özel günlerinde bu gibi etkinlikler ile yanlarında olacaklarını söyledi.

Gedik Ailesi, davetlerini kabul eden ve bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan Erzincan Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas’a şükranlarını sundular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER