banner49

31 Martta değişim Erzincan’a nefes aldıracak

Dernek üyeleriyle bir araya gelen Bağımsız aday Yüksel Çakır “ 31 Mart'ta sadece Belediye başkanı değil belediye yönetim anlayışı da değişeceğini ifade etti.

31 Martta değişim Erzincan’a nefes aldıracak

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır iftar sonrası Kemah Yücebelen Köyü derneğini ziyaret etti. 

Dernek üyeleriyle bir araya gelen Bağımsız aday Yüksel Çakır“ 31 Mart'ta sadece Belediye başkanı değil belediye yönetim anlayışı da değişeceğini ifade etti.

Sözlerine devam eden Çakır; Bizim başvurumuz ve bağımsız aday oluşumu sonunda neye sebep olursa olsun bir mukayese ortamı oluşturduysa bu bile Erzincan’ın kazanç olarak hanesine yazılmıştır. Bugüne kadar hiçbir seçimde rekabetsiz bir seçim yaşamadık ve yaşanan bu rekabetlerin olduğu dönemlerde hep kazançlı çıktık hep gelişerek çıktık yürüyerek çıktık. 

“ŞEFFAFLIKTAN UZAK BİR YÖNETİM ANLAYIŞI”

Bugün hangi esnafa giderseniz gidin Erzincan belediyesi alımlarında dağıttığı tekliflerin ne hikmetse hiç kendisine gelmediğinden bahsediyor çünkü adresler belli adreslerin belli olmasının sebebi sadece ve sadece dar çevredeki bir yönetim anlayışı şeffaflıktan uzak bir yönetim anlayış. 

Ancak 2019 videolarının ifadelerinde bir dijital ekran oluşturulacağı yapılan bütün çalışmaların o ekrandan paylaşılacağı ardından herkesin bu konularla ilgili bilgi edinme hakkını o ekranlardan öğreneceği ve bütün politikaların bu şekilde şeffaf bir anlayışla yürüteceği budoğrultuda yapılacağı beyan edilmiş bunların hepsi kayıtlarda mevcut. Ancak yarın görün ki Türkiye'nin en büyük ekranlarından birini yapan yönetim bugüne kadar bırakın bu yapacağı çalışmaları alımları ihaleleri veya yılsonundakiborcunu alacağını bir şekilde meclisten onaylattı bütçeyi birçok çalışmayı burada göstereceğine söylemesine rağmen sadece kendini icraatlarını orada çevirdiği bir ekran olarakkullandı.

“GEÇMİŞ İNKÂR EDİLMEMELİ”

Şehirde dünü ve bugünü en iyi kıyas yapacak noktadasınız onun yerine şu yapılmalı geçmiş inkâr edilmemeli onun üzerine bir şey koymanın mücadelesi verilmeli geçmiş yok sayılmamalı geçmişte yapılanları daha nasıl geliştirebiliriz bu anlayış ortaya konulmalı. Biz bugüne kadar yetişirken hep bu şekilde öğrendik geçmişte yöneticilik yaparken bizden öncekilerin bıraktığı en kazlardan bahsetmedik ne olursa olsun hep onları ortadan kaldırmanın mücadelesine verdik. Ben her dönemin bir farklılığı olduğunu her yiğidin bir yoğurt biçimi olduğunu ifade etmeye çalıştık. 

“REKABET BERABERİNDE KALİTEYİ GETİRİR”

Bizim çıkışımız işte bunların hepsinin hem konuşmasını hem de ortaya çıkmasına sebep olmuştur dolayısıyla rekabet beraberinde kaliteyi getirmiştir bir şeylerin tartışılmasına sebep olmuştur ama silerim tartışılmasına değil yönetim anlayışına sebep olmuştur. O yüzden 31 Mart'ta sadece Belediye başkanı değiştirmek yetmez yönetim anlayışını da değiştirmemiz lazım bu değişiklik beraberinde Erzincan'a nefes aldıracak. Erzincan'da hemşerilerimizle belediyenin riyaseti arasını bölünmüş olan duvarlarını yerle yeksan edecek belediyenin kapıları yeniden hemşerilerimizim başkanın girdiği kapıdan girecek şekilde sonuna kadar açılacak. Diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER