banner49

Erzincan’da Seçmen Bekir Aksun Dedi

Erzincan Belediye Başkanlığını kazanan Cumhur İttifakı Adayı Bekir Aksun, . Birlikte yönetim ortak akıl, ortak fikirle buradayız. Şehrimizi önümüzdeki 5 yıl yine birlikte yönetmeye taliptik inşallah birlikte yöneteceğiz’ dedi.

Erzincan’da Seçmen Bekir Aksun Dedi

Erzincan Belediye Başkanlığını kazanan Bekir Aksun, Cumhuriyet Meydanı'nda partililere hitaben yaptığı konuşmada, seçimin Erzincan ve ülke için hayırlara vesile olması dileklerinde  bulundu.

Aksun burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yaparak;  “Allah’ın izniyle sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağım. Bu memlekette bir tarih yazılacaksa  tarihi kutlu davanın mensupları siz değerli Erzincanlı hemşehrilerim yazacaktı ve yazdı. Yazılan tarih kendi iradesiyle 31 Mart 2024 tarihinde şekillenmiş bulunmakta. Birlikte yönetim ortak akıl, ortak fikirle buradayız. Şehrimizi önümüzdeki 5 yıl yine birlikte yönetmeye taliptik inşallah birlikte yöneteceğiz’ dedi.

Biz bunu Erzincan’ın her köşesinde bulunan arkadaşlarımızla dostlarımızla gerçekleştirdik. Siyasi görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun herkese teşekkür ediyorum'dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER