banner49

Özege, Can Erzincanımızı Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Özge Vataner Özege seçim çalışmalarına yoğun programları ile devam ediyor. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Özege, yapacağımız projeler ve sosyal belediyecilik ile canErzincanımızı daha iyi bir noktaya taşıyacağız dedi.

Özege, Can Erzincanımızı Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacağız

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde destek isteyen Belediye Başkan Adayı  Özge Vataner Özege , Yoğurtlu ve Barış Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinleri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Belediye Başkan Adayı  Özge Vataner Özege burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Sizler dün olduğu gibi bugün ve  yarın da hak ettiğiniz yönetim anlayışına bu seçimle birlikte yeniden kavuşacaksınız.Yapacağımız projeler ve sosyal belediyecilik ile canErzincanımızı daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Erzincan'ın doğal kaynaklarını iyi kullanarak kente ekonomik değer katacağız. Projelerimizle genç ve öğrenci arkadaşlarımıza eğitim desteğinin yanı sıra gençlerin sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bulunmasını sağlayacağız. ' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER