Saadet Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Ali Cebeci Oldu

Erzincan Belediye Başkanlığı için partisinin adayı daha önce il başkanlığını yürüten Ali Cebeci oldu. Milli görüş belediyeciliği konusunda ilerleyecklerini belirten Cebeci , beni bu göreve layık gören ittikak il başkanlarına ve partime teşekkür ediyorum dedi.

Saadet Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Ali Cebeci Oldu

Saadet Partisi Erzincan il binasında gerçekleştirilen tanıtım toplantısına partililerin yanı sıra, Gelecek Partisi Erzincan İl Başlanı Serdar Aktaş, DEVA Partisi Erzincan İl Başkanı Abdurrahman Toraman, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Salih Turan ve davetliler katıldı.

Programın devamında ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.Otlukbeli İlçe Belediye Başkan Adayı İlker Macit, Çayırlı İlçe Belediye Başkan Adayı Tamer Atalay, Tercan Ali Bulut ve Zekiye Demir  İl Genel Meclis Üyesi, Çadırkaya Ahmet Kurmut, Mercam Adem Kurmut, Refahiye Abdülkadir Tepe, Kargın Ekrem Akgün, Kemaliye Abdullatif Bulut, İliç Abuzer Atabay, Kemah Mehmet Dağdeviren, Üzümlü Dursun Şimşek, Altınbaşak Cem Kazan, Çağlayan Mustafa Karaca, Mollaköy Ekrem Kazan ve merkez Erzincan Belediye Başkan Adayı Ali Cebeci olarak açıklandı.   

Tanıtımların  ardından konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Saadet Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Ali Cebeci şunları kaydetti: '  ülkemiz her dönemde sıkıntılı bir süreci peşpeşe götürmektedir. Yüz yıldır bu süreç devam eidyore ve bugünde bu sıkıntılı sürecin içeriisndeyiz. Bütün adayşarada teşekkür ediyorum ve yolları açık olsun. Ama bir şeyide ifade etmekten geçemiyorum. Bu dava sadece 50 yıllık bir dava değil. Traihin derinlerinden gelen bir davanıun bugün yolcularıyız. Bugün bizler burdayız. Yraın bizden sonrakiler burada olacaklar. Onun için ben aday olsamda olmasamda bu dava bu kevran mutlak süratle yoluna devam edecektir. Ben makam ve mevki için buraya gelmedim. Makam ve mevki için eğer burada bulunsaydım makam ve mevkilerin peşine koşardım. İnandığım davada dünde savundum bugünde savunuyorum. Yışlumuz aneden engel koyarlarsa koysunlar bizler yolumuza devam edceğiz.

Erzincandaki tüm Erzincanlılara gönülden şunu söylüyorum biz Erzincan sınırları içeriisnd eyaşayan tümünekardeşlik bağlarıyla bağlıyız. Niye bağlıyız bunun ispatı Çanakkale'dir. Çanaklale bu ülklenin tüm insanları bu ülkenin tıoptraklarına akıtmıştır. Onun için benbim defterimde eötekileştirme yoktur. Tüm insanlık vardır. Benim inandığım kitap i,nandığım peygamber bana bunu miras bırakmıştır.

Makam ve mevkiler geçicidir

Saddet Partisi ve ittikakın tüm mensupları bu zulüme bu sessiz çığlığa kulak veridklerini için buradayız. Makam ve mevkiler geçicidir ama zulme ayakta duran bu tıopluluk tarihin her sefasında anılacak. Bugün insanlık tarihinin en acı günlerini yaşıyoruz. Biz mazlum Filistinin acısını acımız  hissediyoruz.  Bir ümmet darma dağın oluıyır. Biz hale burada sen mi olacaksın ben mi olacağım siyasetine giriyoruz. Hak gelecek hak olacak. Onun için haksızlıga karşı durmak büyük bir meseledir. Haksızlık karşısında durmaya devam ediyoruz. Bizler sahada dimdik ayakta duracağız.

Bu milleti ötekileştirmeye kimsenin hakkı yok

Biz dün bir ittfak neticesinde sıkıntılar yaşadık ama bu devlete bu millete feda olsun deriz. Çünkü bu milletin tekrar incitiklmeye mekanıda yok zmaanıda yok. Bu milleti ötekileştirmeye kimsenin hakkı yok. Doğrusuyla yanlısıyla tarihe mal olur. Traih bizleri yargılar. Ynalsılarımzıı ve doğrularımzıı bilmeliyiz. Bugün bana gösterilen bu adaylığın karsılığı haksızlığa  karsı durmanın yok sayılmanın bir karşılığıdır. Tüm insanlıgın kardeşliğin yer yüzünde hakim olması için mücadele edeceğiz. Mübarek kandiliniz de mübarek olsun' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER