banner49

24Erzincanspor Golsüz Berabere Kaldı

TFF 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz 24Erzincanspor, erteleme maçında kendi sahasında karşılaştığı Kocaeli spor ile 0-0 berabere kaldı.

24Erzincanspor Golsüz Berabere Kaldı

TFF 2. Lig Beyaz gurup 13. Hafta erteleme maçında Kocaeli sporu konuk eden ANAGOLD 24Erzincanspor, mücadeleden golsüz beraberlik ile puanını 36 yaptı ve 3. Sıraya yerleşti.

Gurubun iki güçlü takımın mücadelesinde gol sesi çıkmayınca taraflar birer puan aldılar. Erzincan Müstakil Atletizm Pisti sahasında ev sahibi takım 24Erzincansporun vuruşu ile başlayan 13. Hafta erteleme maçı olan devrenin son maçında Kocaeli spor ile berabere kalan 24Erzincanspor aldığı bir puan ile oynadığı 18 maç sonunda topladığı 36 puan ile devreyi 3. Sırada tamamladı.

İlk devrede kontrollü oynayan her iki takımda kontra atak oyunu tercih edince devre başladığı gibi 0-0 sona erdi. İkinci devreye konuk takım Kocaeli sporun vuruşu ile başladı. Puana daha fazla ihtiyacı olan konuk Kocaeli spor ikinci devrenin başında Batuhan ile bulduğu pozisyon direkten dönünce bir golden oldu. Daha sonra daha atak oyun sergileyen ANAGOLD 24Erzincanspor Etem ve Niyazi ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. En net pozisyonu 85. Dakikada Etem bulan 24Erzincansporun vuruşu da direkten dönünce mücadele 0-0 sona erdi.

Oynadığı 18 maç sonunda aldığı 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonunda topladığı 36 puan ile gurubunda ilk devreyi 3. Sırada tamamlayan 24Erzincanspor ikinci devrenin ilk maçında 27 Ocak tarihinde AMED sporu konuk edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER