banner49

Akan, oyuncularımı tebrik ediyorum

AnaGold24 Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan, Fethiyespor galibiyetin ardından maçı değerlendirdi. Akan, 10 kişi kalmamıza ve saha şartlarının her türlü aleyhimize olmasına rağmen maçı kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum dedi.

Akan, oyuncularımı tebrik ediyorum

TFF 2.Lig Kırmızı grupta ligin 18. hafta mücadelesinde Fethiyespor'a konuk olan 24Erzincanspor sahadan 3-1 galip ayrılarak devreyi 33 puan ile 4 sırada tamamladı.

Teknik Direktör  Bülent Akan'ın deplasmanda oynana Fethiye Spor maçı galibiyetin ardından bir değerlendirmede bulunarak, deplasmanda 10 kişi kalmamıza ve saha şartlarının her türlü aleyhimize olmasına rağmen 3-1 gibi net bir skorla kazandık dedi.

Teknik Direktör  Bülent Akan maç sonrasında yaptığı açıklamada sözlerini şu şekilde sürdürdü: ' Ligin ilk yarısının son maçında Fethiyespor gibi zor bir deplasmanda 10 kişi kalmamıza ve saha şartlarının her türlü aleyhimize olmasına rağmen 3-1 gibi net bir skorla kazanan oyuncularımı tebrik ediyorum. Lig içinde çeşitli sorunlar yaşamamıza rağmen ligi play-off içinde 4. Sırada bitiren oyuncularımızı kendi aralarında ve teknik heyetle güvenli bağ kurmalarından dolayı kutluyor. İkinci devrede de aynı şekilde devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bugüne kadar yanımızda olan taraftarlarımıza, Erzincan halkına, yazılı ve görsel basına,kulüp personeline, yönetim kuruluna,başkanımıza elini taşın altına koyan Erzincan sevdalılarına çok teşekkür ederim' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER