TKDK İPARD III Proje Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Erzincan içinde büyük önem taşıyan Seracılık kapsamında hibe başvurusu yapmayı düşünen kişi ve kurumlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

TKDK İPARD III Proje Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2024 yılı ilk aylarında başvurusu başlayacak İPARD III Programı kapsamında alt sektörlerden birisi olan Erzincan içinde büyük önem taşıyan Seracılık kapsamında hibe başvurusu yapmayı düşünen kişi ve kurumlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci'nin başkanlığında yapılan toplantı İl Tarım Müdürü Murat Şahin, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Metin Bektaşın katılımıyla TKDK toplantı salonunda düzenlendi. Toplantıya sivil toplum kuruluşları adına, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk, Erzincan Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Erhan Çil ve yatırımcılar katılım sağladı.

Toplantıda TKDK tarafından Önümüzdeki aylarda açıklanması planlanan IPARD III programı başvuru şartları hakkında bilgi verilerek Toplu Sera Bölgesi kurulumu için yapılacak olan çalışmalar konusunda istişarede bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER