Deplasmanda 3 puanın sahibi

TFF Misli Cim 2. lig beyaz gurup 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Uşakspor ile karşılaşan Anagold24Erzincan spor rakibini 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Deplasmanda 3 puanın sahibi

Uşak 1 Eylül Stadyumunda oynanan mücadele de Erzincan ekibi kontrolle futbolla mücadeleye başladı. Her iki takımında karşılıklı atakları içerisinde geçen ilk yarı da iki takımda gol bulamayarak ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Anagold24Erzincanspor 53. Batuhan Salman ile ilk golü buldu. Bu dakikalardan sonra ev sahibi takım rakip sahada ataklarını sıklaştırarak aradığı golü 57. Dakika Gürkan Öztürk ile bularak skoru 1-1 getirdi. Dakikalar 64. Gösterdiğinde tekrar sahneye çıkan Batuhan Salman kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-1 getirdi. Maçın son on dakikasına doğru Uşakspor da Hüseyin Koç kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Dakikalar 85. Gösterdiğinde Sefa Akgün takımın 3 golünü atarak skoru 3-1 taşıdı. Mücadeleden başka gol olmayınca haftayı Anagold24Erzincanspor 3 puan ile kapattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER