Erzincan'dan 8 sporcu ve 2 antrenör görevlendirildi

Türkiye Badminton Federasyonu, Polonya'da yapılacak Avrupa Kadın Takım Final Şampiyonası ve Azerbaycan'da yapılacak Uluslarası puan turnuvasına Erzincan'dan 8 sporcu ve 2 antrenör görevlendirdi.

Erzincan'dan 8 sporcu ve 2 antrenör görevlendirildi

Daha önce yapılan Türkiye şampiyonalarında Erzincansporcular yaptıkları başarılı performanslarından dolayı milli takıma davet edilmişti. Sporcular  ortak hedeflerini bu 2 turnuvada da ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek madalyalarla yurda dönmek olarak belirlediler.

Milli takım hocası olarak görevlendirilen Murat Sönmez ve Uğur Erçetin, yaptıkları açıklamada: ‘  küçük yaslarda aldığımız sporcuların bütün yas gruplarında milli takıma girip, simdi de büyükler A milli takımında 8 sporcu birden yer alması bizi gururlandırdı. Su an planımız sporcularımızı büyükler a milli takımında da Türkiye’ye yeni basarlar getirmektir. Milli takımımıza seçilen sporcularımız su sporculardan oluşmaktadır: İlayda Özelgül, Nazlı Can inci, Bengisu Erçetin, Sare Ece Baskın, Yasemen Bektaş, Cansu Erçetin, Zehra Erdem ve Emre Sönmez. Sporcularımıza küçük yaslardan itibaren destek veren Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne, Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Sporcuların kulüpleri olan Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü’ne ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü’ne teşekkür ederiz ’diye konuştular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER