Erzincan'da “Anne Dostu Hastane Programı Eğitimi”

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Anne Dostu Hastane Unvanına sahip olabilmesi adına Erzincan Halk Sağlığı Hizmetleri ÇEKÜS birimi önderliğinde “Anne Dostu Hastane Programı Eğitimi” 60 katılımcıya verildi.

Erzincan'da “Anne Dostu Hastane Programı Eğitimi”

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çocuk ve Ergen Sağlığı Daire Başkanlığının yürütmekte olduğu, temel amacı Anne Sağlığı Hizmetlerinin niteliğini ve niceliğini arttırarak anne adaylarının güvenli, kaliteli doğum hizmetine ulaşmasını sağlamak olan “Anne Dostu Hastane Programı’’ eğitimi veriyor. Bu kapsamda Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Anne Dostu Hastane Unvanına sahip olabilmesi adına Erzincan Halk Sağlığı Hizmetleri ÇEKÜS birimi önderliğinde “Anne Dostu Hastane Programı Eğitimi” verildi.

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda, İdari yöneticiler ve sağlık çalışanları olmak üzere toplam  60 katılımcıya; Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Betül Kalkan Yılmaz tarafından ‘’Anne Dostu Hastane Programı Eğitimi’’ verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER