''Efsane Vali'' Erzincan'ı Yamaç Paraşütüyle Tanıştırmıştı

'Efsana Vali' olarak bilinen Recep Yazıcığolu, Erzincan'ı yamaç paraşütü ile tanıştırmıştı. Bugünde Ergan Dağı'nda yamaç paraşütü geliştirilerek kayak severlere farklı bir keyif sunuyor.

''Efsane Vali''  Erzincan'ı Yamaç Paraşütüyle Tanıştırmıştı

Recep Yazıcıoğşu, 1996 yılında  gerçekleştirdiği projelerle Erzincan'ı yamaç paraşütü ile tanıştırmıştı. Kimi sporcularda Erzincan'da yamaç paraşütünü geliştirerek Ergan Dağı'nda kayarak bu sporun keyfini yaşıyor.

Türkiye'nin kış turizmi merkezlerinden Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi, konuklarına gece gündüz kayak yapmanın yanı sıra yamaç paraşütü imkanı da sağlıyor.Erzincan'ın Ergan Dağı'na gelen yerli ve yabancı türistler kayak ve yamaç paraşütü keyfini bir arada yaşıyor.Erzincan'da Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi, konuklarına kayak keyfinin yanı sıra yamaç paraşütü yapma imkanıda sağlıyor.

Her yıl yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlayan Ergan Dağı, doğal güzellikleri eşliğinde 4 ayrı pistte 15 kilometre kesintisiz kayak yapma imkanı sunuyor. Kayak merkezinde bulunan gondol ve kar motorlarıyla 2 bin 700 metre yüksekliğindeki tepeye çıkanlar, soğuk havaya aldırış etmeden yamaç paraşütü atlayışı yaparak kayak merkezinin doğal güzelliğini görerek uçmanın keyfini çıkartıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER