‘Bilim Fuarı’ Erzincan Bilim ve Sanat Merkezinde Yapıldı

Erzincan Bilim ve Sanat Merkezinde yapılan fuarda 9 öğretmen ve 47 öğrenci görev aldı.

‘Bilim Fuarı’ Erzincan Bilim ve Sanat Merkezinde Yapıldı

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programının 10. Dönemi kapsamında Bilim Fuarı Erzincan Bilim ve Sanat Merkezinde yapıldı.

Programla, 5. ve 12. sınıf öğrencilerinin, ülkemizin öncelikleri ayrıca bilim ve teknolojideki yönelimleri doğrultusunda belirlenen tematik konularda hazırladıkları projeler sergilendi. Proje kapsamında 3 tematik alan, 3 temel alan olmak üzere 20 projenin tamamı sergilendi. Erzincan Bilim ve Sanat Merkezinde yapılan fuarda 9 öğretmen ve 47 öğrenci  görev aldı. Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal'ın açılışını yaptığı Bilim fuarına, idareciler, kurum ve kuruluş temsilcileri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılış kurdelesinin protokol üyelerince kesilmesinin ardından fuar alanını gezen katılımcılar hazırlanan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. İl Millî Eğitim Müdürü  Hacı Ömer Kartal, çeşitli alanlarda proje çalışmaları yapan öğrencilere ve proje koordinatör öğretmenlere çalışmalarından ve kurum proje kültürümüze katkılarından dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER